050 598 8773
hantic@hantic.fi

Lumen auraus ja teiden kunnossapito talvella

Kunnille ja yksityisille teiden talvikunnossapito, lumen auraus ja hiekoitus Hantic Oy:ltä.

Teiden kunnossapito talvella on tärkeää, jotta ihmiset pääsevät kulkemaan ilman häiriöitä ja vaaraa. Hantic pystyy järjestelmään tavlikunnossapidon pihoille, teille, jalkakäytäville ja rakennustyömaille.

Sovimme asiakkaan kanssa ylläpidettävät alueet sekä niille tärkeysjärjestyksen hankalia kelejä varten. Tärkeysjärjestyksen avulla, meiltä ei mene sormi suuhun pahoillakaan keleillä, vaan järjestämme huolellisen aurauksen ja hiekoituksen tärkeisiin kohteisiin ja vilkkaille teille ensin.

Hantic Oy on järjestänyt maanrakennusta ja kuljetuspalveluita tyytyväisille asiakkaille vuodesta 2008 saakka. Olemme saaneet RALA-pätevyyden ja kuulumme Tilaajavastuu-apveluun. Toteutamme urakointia alueilla: Helsinki, Vantaa, Espoo ja koko Uusimaa.  Talvikunnossapidon ja lumitöiden asiakkaitamme ovat kunnat, taloyhtiöt ja rakennustyömaat.

Palveluitamme

  • lumen poisajo
  • lumen kuormaus
  • lumen auraus
  • teiden hiekoitus
  • talvikunnossapito
  • katujen harjaukset

Palveluiden hinta sovitaan erikseen kohteen ja sovittujen tehtäviän perusteella. Lumen kuormaus ja poisajo hinnoitellaan yksikköhinnoin.

TALVIKUNNOSSAPITO

Meiltä löytyy lumen aurausta varten kalusto sekä talvikunnossapitoa ja poisajoja varten  varten kuorma-autoja ja pyörökuormaajia. Meiltä saat myös maansiirron  ja kuljetuspalvelut rakennustyömaille ja muihin tarpeisiin.

Jos tilaat meidät tekemään talvikunnossapitoa urakalla tai sopimuksella, pystymme hoitamaan kaiken omalla kalustollamme.

Hantic Oy

Hantic Oy on vuonna 2008 perustettu maanrakennus- ja kuljetusalan yritys, joka toimii pääsääntöisesti Uudenmaan alueella. Yrityksellä on vankka kokemus niin yksityisten kuin julkisten sektoreiden infra-, saneeraus- ja uudisrakentamisesta. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset taloudet, taloyhtiöt kuin rakennusalan yritykset.

Hanticilla on RALA-pätevyys, joka on todistus rakentamisen korkeasta laadusta. Kuulumme myös Tilaajavastuu-palveluun ja olemme Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatin omistaja. Yrityksemme on saanut AAA-luottoluokituksen.

Pyydä tarjousta tai kysy lisää

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous urakasta tai pidempiaikaisesta sopimuksesta, kun tarvitset lumenaurausta, hiekoitusta, talvikunnossapitoa tai lumen poisajoa. Voit olla yhteydessä taloyhtiön, yrityksen, kaupungin tai kunnan edustajana.
 
Yhteydenoton jälkeen kartoitamme projektin tarpeen ja lähetämme tarjouksen ja hinnan työn toteuttamisesta ja aikataulusta.

Voit olla yhteydessä yhteydenottolomakkeen kautta, lähettämällä sähköpostin osoitteen hantic@hantic.fi tai soittamalla asiantuntijalle numeroon 050 598 8773.