050 598 8773
hantic@hantic.fi

Kalusto- ja konevuokraus - Uusimaa

Meiltä saat henkilöstön, käyttövalmiit kalustot ja koneet vuokrattua aina oikeaan aikaan suoraan työmaalle. Konevuokrauksemme perustuu korkeaan luottamukseen ja täsmälliseen toimintaan. Kun tarvitset konevuokrausta, ole yhteydessä meihin, ja hoidamme toimivan kaluston ja koneet paikalle ensiluokkaisesti.

Hantic Oy:n konevuokraamo toimii alueilla: Helsinki, Vantaa, Espoo ja Uusimaa.

vuokraa koneet Maanrakennukseen

Maanrakennus vaatii raskaita koneita ja kalustoa. Konevuokraamostamme saatte:

Muut vuokrattavat koneet ja kalusteet

Hantic tarjoaa maanrakennuksen lisäksi mm. kuljetuspalveluita ja maansirtopalveluita, joten meiltä löytyy monipuolisia laitteita ja ajantasaista kalustoa muihinkin rakennusurakoihin:

Henkilöstövuokraus

Jos rakennusprojektisi tarvitsee taitavaa rakennuskoneiden kuljettajaa tai muuta apua rakennusprojekteihin, ota meihin yhteyttä. Saat vuokrattua meiltä ammattilaisia tilapäiseen tarpeeseen:

Ammattitaito

Hantic Oy on palvellut tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2008 lähtien. Osa henkilöstöstämme on työskennellyt meillä alusta saakka, joten voit olla varma ammatittaidostamme.

Hanticilla on RALA-pätevyys, joka on todistus rakentamisen korkeasta laadusta. Kuulumme myös Tilaajavastuu-palveluun ja olemme Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatin omistaja. Yrityksemme on saanut AAA-luottoluokituksen.

Jos rakennusprojektisi tarvitsee taitavaa rakennuskoneiden kuljettajaa tai muuta apua rakennusprojekteihin, ota meihin yhteyttä. Saat vuokrattua meiltä ammattilaisia tilapäiseen tarpeeseen:

Ajantasaisimmat koneet

Vuokrattavien koneiden kanssa voi tulla ongelmia, jos niitä ei ole huollettu ja ylläpidetty kunnolla. Konevuokraamostamme vuokratut koneet ja kalusto on huollettu hyvin ennen vuokrausta, joten pääset aloittamaan rakennusurakan toimivilla vuokralaitteilla ilman viiveitä.

Kun vuokraat monimutkaisempia laitteita, saat laitteiden mukaan ohjeet ja voit olla yhteydessä meihin vuokrauksen aikanakin, mikäli kalustosta tulee kysyttävää. 

Mikäli vuokraat meiltä kaluston mukana henkilöitä paikalle, he osaavat käyttää koneita ja kalustoa oikeaoppisesti, jolloin työn toteuttaminen onnistuu nopeimmin.

Turvallisuus

Raskasta kalustoa käyttäessä on muistettava sekä käyttäjän että muiden lähellä olevien turvallisuus. Kalustomme on ylläpidetty ja huollettu asianmukaisesti eivätkä laitteemme aiheuta vaaratilanteita oikein käytettynä. Laitteet ja henkilöstöllämme on vakuutettuja siltä varalta, jos työmaalla tapahtuu jotain odottamatonta.

Koneita tulee käyttää ohjeiden mukaan sekä turvallisuussäädöksiä ja järkeä käyttäen. Hantic ei ole vastuussa koneiden vääränlaisesta käytöstä.

Mikäli laitteista, kalustosta tai turvallisuudesta on kysyttävää, vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin ennen kaluston tai koneiden vuokrausta, sen aikana sekä vuokrauksen jälkeen.

Milloin KONE kannattaa vuokrata?

Kun oma kalusto, koneet tai henkilöstö ei riitä jonkin urakan tekemiseen esimerkiksi sesongin huippuvaiheessa, kannattaa ottaa yhteys konevuokraamoomme. Toimimme joustavasti ja nopeasti myös esimerkiksi, jos oma kalusto on tilapäisesti rikki tai huollettavana.

Rakennuskonevuokraus on kätevä vaihtoehto myös silloin, kun haluatte kokeilla jotain toista konetta tai toisenlaista menetelmää työn toteuttamiseen. Meiltä saat vuokrakoneet etenkin maanrakennusta varten, mutta myös muita rakennurakoita varten.

Vuokraaminen kannattaa, kun oma laitteisto tai henkilöstö joutuisi seisomaan turhanpäiten työmaalla. Vuokraustoiminnan ansiosta työnteko voi jatkua saumattomasti vuokrausjakson aikana. Vuokrausaika on erikseen sovittavissa yhdestä päivästä useampaan viikkoon tai kuukauteen.

Näin vuokraAT

  1. Ota yhteyttä meihin ja kerro tarpeesi sekä vuokrauksen ajankohta

  2. Tehdään vuokrasopimus sovitulle ajankohdalle

  3. Toimitamme kaluston, koneet ja/tai henkilöstön paikalle sovittuna ajankohtana

  4. Käytä laitteita ja kalustoa ohjeiden mukaisesti

  5. Palauta laitteet tai haemme laitteet sopimuksen mukaan

Voit olla yhteydessä yhteydenottolomakkeen kautta, lähettämällä sähköpostin osoitteen hantic@hantic.fi tai soittamalla asiantuntijalle numeroon 050 598 8773.