050 598 8773
hantic@hantic.fi

Maansiirto ja maanajo – Uusimaa

Hantic Oy:ltä onnistuu maansiirto rakennuskohteisiin sekä maa-aineksen hävitys työmailta. Palvelun tilaaminen on helppoa, koska hoidamme asiakkaan puolesta kaiken jätteenkäsittelykuluja myöten. Maansiirto ja kuljetuspalveluiden lisäksi teemme maanrakennusta sekä kalusto- ja konevuokrausta.

Olemme tehneet maansiirtoa tyytyväisille asiakkaille vuodesta 2008 saakka. Toteutamme maansiirtoa ja muita urakoita alueilla: Helsinki, Vantaa, Espoo ja koko Uusimaa.

MAANSIIRTOPALVELUT

Isot ja pienet kuormat

Meillä on käytössä useita kaivureita, kuorma-autoja, vaihto-, jäte- ja roskalavoja sekä peräkärryjä. Pystymme siirtämään ja hävittämään käytännössä mitä tahansa rakennusmaalla yleistä maa-ainesta pieniä ja isojakin määriä.

Jos tilaat meidät tekemään kaivuutyöt tai maanrakennusta, hoidamme tarvittavat maansiirrot omalla kalustollamme. Joissain tapauksissa teemme myös yhteisurakoita isompia rakennusprojekteja varten, kun maata tarvitsee siirtää tuhansia kuorma-auton lavallisia.

Vankka kokemus

Hantic Oy on vuonna 2008 perustettu maanrakennus- ja kuljetusalan yritys, joka toimii pääsääntöisesti Uudenmaan alueella. Yrityksellä on vankka kokemus niin yksityisten kuin julkisten sektoreiden infra-, saneeraus- ja uudisrakentamisesta. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset taloudet, taloyhtiöt kuin rakennusalan yritykset.

Hanticilla on RALA-pätevyys, joka on todistus rakentamisen korkeasta laadusta. Kuulumme myös Tilaajavastuu-palveluun ja olemme Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatin omistaja. Yrityksemme on saanut AAA-luottoluokituksen.

Pyydä tarjousta tai kysy lisää

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous urakasta, kun tarvitset maansiirtoa tai ajoa. Voit olla yhteydessä yksityistaloutena, taloyhtiön, yrityksen tai Kaupungin tai kunnan edustajana.

Yhteydenoton jälkeen kartoitamme projektin tarpeen ja lähetämme tarjouksen projektista ja aikataulusta.

Voit olla yhteydessä yhteydenottolomakkeen kautta, lähettämällä sähköpostin osoitteen hantic@hantic.fi tai soittamalla asiantuntijalle numeroon 050 598 8773.