050 598 8773
hantic@hantic.fi

Maanrakennusta Uudenmaan alueella

Maanrakennus on kaiken muun rakentamisen kulmakivi. Pienet ja suuret rakennushankkeet vaativat maanrakennusta. Hyvin toteutetut ja dokumentoidut maatyöt antavat rakennuksille pitkän suojan säältä, kallistumiselta, vajoamiselta ja kastumiselta.

Hantic Oy tekee kaikki maanrakennusurakat ja kaivuutyöt työvaiheita ohittamatta. Käytössämme on oma kalusto myös kuljetukseen, mikä tuo asiakkaille merkittävän hyödyn ajallisesti ja taloudellisesti. Ennen työn aloitusta, suunnittelemme maanrakennustöiden eri työvaiheet, jotta pystymme toimittamaan riittävän kaluston ja työvoiman asiakkaan aikatauluun sopien.

Teemme maanrakennusta pääsääntöisesti alueilla: Helsinki, Espoo, Vantaa ja Uusimaa.

Maanrakennus ja kaivuutyöt

Maanrakennuksen palveluihimme kuuluvat mm.
Kaivuutyöt, Perustukset ja Kuljetukset:
Salaojat, putkisto- ja viemärityöt sekä sadevesijärjestelmät:
Kuntahankkeet, kaapelointi ja tietyöt
Mittaukset, kuvaukset ja muut työt:

Huolellinen suunnittelu ja dokumentointi

Kannamme vastuun tekemistämme töistä ja siksi dokumentoimme työvaiheet kattavasti. Aloitamme kaikki työt suunnittelemalla maanrakennustöiden eri työvaiheet. Huolehdimme kaikista rakennusalan vaatimista lupa- ja ilmoitusvelvollisuuksista, kuten verottajalle tehtävistä lakisääteisistä ilmoituksista. Saatte tarvittaessa myös työmaakuvaukset editoituna vaiheittain kuvauskopterilla.

Teemme suunnittelun ja työvaiheiden dokumentoinnin huolellisesti. Näin saamme suoritettua maanrakennus ja kaivuutyöt jouhevasti, täsmällisesti ja asiakas saa työn lopuksi selkokielisen raportin. Näin kaikki välttyvät ikäviltä yllätyksiltä jälkikäteen tai työn aikana ja pystymme toimittamaan kohteeseen sopivan kaluston ja henkilöstön työmaan aikataulun huomioiden.

Maanrakennuksen lisäksi meidän konevuokraamo vuokraa kalustoa, koneita ja henkilöstöä. Lisäksi saat meidän kautta kattavat maansiirto- ja kuljetuspalvelut. Toimitamme kaikki maanrakennustöihin tarvittavat materiaalit sekä kiviainekset suoraan työmaalle nopeasti ja vaivattomasti asennuksineen. 

CE-MERKITYT TUOTTEET

Vankka kokemus

• Kiviainekset
• Maa-ainekset
• Putket
• Kaivot
• Pumppaamot
• Routaeristeet
• Routamatot
• Suodatinkankaat
• Peltiarinat
• Perustusten, kosteuseristeet
• Johdot, liittimet, paineputket

Hantic Oy:lle on karttunut kokemusta vuodesta 2008 lähtien, joten olemme palvelleet jo satoja asiakkaita.

Asiakkaitamme ovat olleet mm: yksityiset taloudet, taloyhtiöt, rakennusalan yritykset, kunnat ja valtio.

Hantic Oy:lla on RALA-pätevyys, joka on todistus rakentamisen korkeasta laadusta. Kuulumme myös Tilaajavastuu-palveluun ja olemme Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatin omistaja. Yrityksemme on saanut AAA-luottoluokituksen.

 

Ota Yhteyttä

Kun haluat hyvin tehtyä kaivuutöitä tai maanrakennusta Uudenmaan tai pääkaupunkiseudun alueella, ole meihin yhteydessä. Yhteydenoton jälkeen kartoitamme rakennusprojektin tilanteen ja tarvittaessa tulemme tekemään paikan päälle suunnitelman urakkaa varten.

Voit olla yhteydessä yhteydenottolomakkeen kautta, lähettämällä sähköpostin osoitteen hantic@hantic.fi tai soittamalla asiantuntijalle numeroon 050 598 8773.